2011-12-16 17:49:38• hírek • blikk.hu

Ők a legszebb nyuszilányok

A lányok a fotózás előtt még egy utolsó igazítást végeztek magukon a tükörben Fotó: Veres Viktor
A lányok a fotózás előtt még egy utolsó igazítást végeztek magukon a tükörben Fotó: Veres Viktor

Nyolcadik alkalommal keresi a Playboy magazin Magyarország legvonzóbb lányát. Az Év playmate-je verseny négyfordulós válogatásának tegnapi első castingja igencsak megosztotta a zsűri tagjait.

– A párom beszélt rá, hogy jöjjek el erre a válogatásra, mert kevés volt az önbizalmam – mondta Helmeczi Gabriella, az egyik induló. – Velem nem volt túl szigorú a zsűri, de Hajdú kérése nagyon meglepett. Nem akarta elhinni, hogy igazi a mellem, ezért megkért, hogy vegyem le a bikinifelsőmet. De nem hozott zavarba. Levetettem, s megmutattam neki. Remélem, tetszett neki, amit látott, és bekerülök a legjobb tíz közé.

A történtek után kíváncsiak voltunk arra, hogy Hajdú milyen pontszámokat adott a lányoknak. Ezért a válogatás egyik szünetében belelestünk a tévés asztalon felejtett papírjaiba. Kiderült: az első tíz induló közül hatnak is a legrosszabb 1-es pontszámot adta Hajdú.

– Van, akivel odáig sem jutottam el, hogy érdemes legyen vele beszélgetni – indokolta döntését Hajdú, akinek még egy oka volt a mérgelődésre. – A feleségem, Kata iszonyatosan féltékeny, amiért elvállaltam a felkérést. Pont most írta SMS-ben, hogy úgy készüljek, hogy az esti rendezvényre külön megyünk.


Ők nyolcan túlélték az első rostát, már a következő fordulóban érezhetik magukat.  Fotó: Veres Viktor

Blikk

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: